0538 700 53 83
Biz Kimiz Google İlk Sayfa Bize Ulaşın
Rize Web Tasarım 12 yılı aşkın bir süredir başta Rize'de olmak üzere, tüm Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Web tasarım ve SEO konusunda uzman arkadaşları aramıza alarak sağlam bir takım oluşturduk. Google'da ilk sayfada çıkmak istiyorsanız, web sitenize seo kurallarını uygulamanız gerekir. Google'de ilk sırada çıkmak kolay değildir.Sizler için ana sayfa hatta sıra sorununa profesyonel çözümler üretmek için burdayız. Rize Web Tasarım hizmetleri şubemiz Rize'nin merkezinde olduğundan ulaşım sorunu da yaşamazsınız. Rize Merkez Atatürk Caddesi Alişadoğlu İşhanı Kat: 2 - No: 406 / 53000

Web & Arayüz Tasarım

Rize Web Tasarım bilişim olarak müşterilerimizin ürün ve hizmetlerinin hedef kitlelerine daha verimli ve hızlı ulaşmasını sağlayan profesyonel çözümler sunarız. Firma içi işlemleri hızlandıran ve çalıma verimliliğiniz arttıran uygulamalar geliştiririz. Müşterilerimizin isteklerini dinler ve kuruma özgü çözümler ile kurum imajı ile bağdaşan bütünsel uygulamalar geliştiririz. Her zaman dünyadaki değişimi takip eder, en yeni ve en güvenilir teknolojiyi kullanırız. Öncelikli amacımız %100 müşteri memnuniyetidir.

Kullanıcı deneyimi olarak türkçeye çevirebileceğimiz bu kavram birçok sektörde kullanıcı ile etkileşim sağlayan her ürün yada hizmette kullanılmaktadır.

Web tasarımında ise kullanıcı deneyimi kavramı kullanıcılarınızın web sitenizde kaybolmamaları aradıklarını rahatlıkla bulmaları öne çıkarmak istediğiniz içerikleri okumalarını yada özellikle satışını arttırmak istediğiniz ürünlere yönlendirilmesi gibi bir çok konuda kullanıcı tepkilerinin neler olabileceğini ölçmek ve buna uygun tasarımlar üretmekle ilgilidir.

Sektörde geçirdiğimiz 15 yılın ardından tasarımlarımızı yaparken bu sayfada yazan tüm kuralları dikkate alarak hazırladığımız web arayüz tasarımı ile kullanıcılarınızın sitenize güven duymalarını, vakit geçirmelerini eğer bir satış sitesi ise satın alma oranlarını arttırmanızı sağlıyoruz.

Site içi iş akışı, site harıtası oluşumundan sonra web projesindeki her bir sayfanın içeriğinin ve sitenin amacına uygun olarak kullanıcıların davranışlarının neler olması gerektiğinin kabaca şekillendirildiği aşamadır.

Her bir sayfadaki elemanların önem derecelerinin belirlenmesi o sayfadaki en önemli kısmın ne olduğu ve bir linke tıklandığında örneğin kullanıcıların yorum yapmalarını yada bir ürün satın almalarını sağlamak için geçilecek aşamaların neler olduğunun belirlendiği aşamadır.

Bir web projesine başlarken ilk olarak bir temel atılması gerekmektedir. Bu temel web sitenizin içeriğinin belirlenmesi içeriklerin bir araya getirilmesi ile başlar. Web sayfası yada projesinde var olan tüm sayfalar bu etapta müşterilerimiz ile beraber olarak belirlenir.

Projede yer alan tüm ana başlıklar ve bunlara bağlı sayfa ve alt sayfalar belirlenir. Bunların yazılı hale getirilmesi üzerinde düzenlemeler yapılması açısından oldukça önemlidir. Bir site haritası oluşturarak başlanan her proje başarı sağlamak adına sağlam bir adım atmış demektir.

Tasarladığımız tüm web sitelerinde tüm modern web tarayıcıları destekler şekilde CSS kodlamaktayız. Bunun yanısıra her zaman web arayüz tasarımı gelişimine katkıdan ziyade zarar veren Internet Explorer tarayıcıları için ekstra css kodlama yapmaktayız.

Evet IE6 için bile. (Not: IE6’nın ömrümüzü yemişliği vardır.) Ayrıca dileyen müşterilerimiz için hazırladığımız tüm sayfaları responsive mobil uyumlu olarak da kodlamaktayız. Böyle tüm akıllı telefon ve tabletler için ayrıca bir uygulamaya gerek duymadan web sitenizin her platformdan erişimini kolaylaştırıyoruz.

Tüm alanlarda her zaman her hizmeti yarım alan yada alamayan görme engelliler için text browserlar yada arama motorları botları için web siteniz düzgün bir şekilde kodlanmış mı? Resim alt etiketleri ve başlıkları yazılmış mı?

Yazıldı ise bir sayfa da 10 resim var ise hepsinin açıklamaları aynı mı? İşte tüm bunlara dikkat ederek kodladığımız arayüzler yukarda bahsettiğimiz tüm platform ve görme engelliler için faydalı bir websitesi haline gelir. Section 508 testleri ile de sayfanın erişilebilirlik düzeyi test edilerek engelleri aşmanızı sağlarız.

Diyelimki çok acil bir teklif vereceksiniz. Ürününüzün o henüz basılı bir broşürü de yok. Ne yaparsınız. Eğer web sayfanızın baszkıya uyumlu hali kodlanmadı ise yazıcıdan aldığınız çıktı gerçekten de hiç profesyonel durmayabilir.

Prestijinizin sarsılmasına ve o işi alamamanıza bile neden olabiilr. İşte tam burada eğer web sayfanızın basılı ortam için de uygun versiyonunu kodlatırsanız browser kapasiteleri dahilinde web sayfanızın gereksiz her bölümü çıktıktan sonra ürün adı açıklaması ve resmini içeren bir çıktıyı rahatlıkla teklifinizin arasına koyabilirsiniz.
 

Rize Günübirlik Turlar - Rize Web Tasarım - Trabzon Web Tasarım